“Ironia e Fatit” në Tv Klan nga 8 Shtatori

“Ironia e Fatit” në Tv Klan nga 8 Shtatori

19:55 23/08/2019

Ajo humbi familjen dhe kërkonte të shkonte pas tyre.

4 të mbijetuar nga një aksident i frikshëm, duhet të rigjejnë forcën tek dashuria për të rishkruar jetën e tyre.

Nuk ishin ata që u përplasën, por fatet e tyre.

Nga kompania më e suksesshme “Ay Yapim” dhe nga regjisori i “Ezel”, apo “I infiltruari”,  vjen suksesi i radhës.

Një serial i jashtëzakonshëm me kastën më të famshme, me aktorët yje si Kivanç Tatlitug, Elçin Sangu, Melisa Pamuk, Alperen Duymaz e shumë të tjerë.

“Ironia e Fatit”, nga data 8 Shtator, premierë ekskluzive vetëm në Tv Klan, çdo të diel 3 episode njëri pas tjetrit. /tvklan.al

Të ngjashme