Kampioni im – Episodi 5Kampioni im – Episodi 5

15:30 19/11/2020

Jaman arrin të rregullojë marrëdhënien mes Gyneshit dhe babait të tij duke i thënë së Fërat është një kampion dhe nuk është një vrasësi që të gjithë e kujtojnë.

Çfarë do të thuhet mes Kerem dhe Tansel?

Gynesh shkon të takojë në spital Sunën duke i dhënë asaj brezin e kampionit që babai i tij fitoi në ndeshjen me vëllain e saj.

Fërat përsëri zhgënjehet nga Serhat…
Të ngjashme