Kampioni im – Episodi 52

Kampioni im – Episodi 52

15:31 13/01/2021

Shahin tashmë është jashtë rrezikut për jetën.

Por a do të ndikojë kjo në të ardhmen e tij si boksier?

Si do të shkojë marrëdhënia mes Kerem dhe Neslihan?

Çfarë do të bëjë Dervish për tu hakmarrë ndaj Jamanit?

Elisa ndodhet në rrezik…

Të ngjashme