Kampioni im – Episodi 82Kampioni im – Episodi 82

15:30 17/02/2021

Elif plagoset duke munduar të shpëtojë jetën e Fëratit.

Suna arrin t’i japë ndihmen e parë dhe ta shpëtojë atë.

Selvi mëson mbi ndeshjet e jashtligjshme të Zaferit dhe vendos të ndahet nga ai.

Elif përsëri ndodhet në rrezik për jetën. Por a do të arrijë kësaj here në kohë Fërat?


Të ngjashme