Kampioni im – Episodi 83Kampioni im – Episodi 83

15:30 18/02/2021

Fërat përsëri arrin në kohë dhe shpëton Elifin nga duart e Dumanit.

Si do ta presë Tansel faktin që plani i tij për të hequr qafe Elifin deshtoi përsëri?

Zafer fajëson Fëratin për çdo gjë çfarë po ndodh në jeten e tij dhe e debon atë nga shtëpia.

Elif vazhdon të jetë akoma në rrezik për jetën…


Të ngjashme