Kampioni im – Episodi 87Kampioni im – Episodi 87

15:30 23/02/2021

A do të mundet Zafer të rregullojë marrëdhënien e tij me Selvin?

Tansel vazhdon me planin e tij për t’i prishur lumturinë Fëratit dhe gjithë njerëzve që e rrethojnë.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

A do të bjerë Suna pre e kërcënimeve të Tanselit?Të ngjashme