Kampioni im – Episodi 93Kampioni im – Episodi 93

15:30 02/03/2021

Tansel tashmë endet rrugëve si një endacak.

A do të mund të rregullohet kësaj here marrëdhënia mes Selvit dhe Zaferit?

Fërat, Suna dhe të gjithë të dashurit e tyre festojnë të lumtur ditëlindjen e Gyneshit.

Por kjo lumturi do të zgjasë pak kur Gynesh do të humbasë ndjenjat…Të ngjashme