Karteli – Episodi 60

Karteli – Episodi 60

01:00 10/05/2023

Ndërsa perandoria e vëllezërve Villegas rrëzohet, shpalosen fatet e anëtarëve të Kartelit Cali dhe atyre që lidhen me ta.

Të ngjashme