Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Taksi e rezervuar

Taksi e Rezervuar – Episodi 9

Taksi e Rezervuar – Episodi 9

“Taksi e rezervuar” është një program nga Rudina Magjistari, Julian Napoloni dhe Eduart Oga, i cili transmetohet çdo të shtunë në orën 20:30 në ekranin e Tv Klan. Me pjesëmarrjen e Leonard Bombaj, Salsano Rrapi dhe Anita Shelpo ky program premton spektakël të vërtetë. Gazetari Blendi Fevziu ishte i ftuar për të treguar më shumë...

Dhjetor 25, 2004
Taksi e rezervuar – Episodi 6

Taksi e rezervuar – Episodi 6

“Taksi e rezervuar” është një program nga Rudina Magjistari, Julian Napoloni dhe Eduart Oga, i cili transmetohet çdo të shtunë në orën 20:30 në ekranin e Tv Klan. Me pjesëmarrjen e Leonard Bombaj, Salsano Rrapi dhe Anita Shelpo ky program premton spektakël të vërtetë Të ftuar: Eli Fara, Zef Deda, Elvira Diamanti, Ardit Gjebrea, Nadir...

Dhjetor 4, 2004
Taksi e rezervuar – Episodi 5

Taksi e rezervuar – Episodi 5

“Taksi e rezervuar” është një program nga Rudina Magjistari, Julian Napoloni dhe Eduart Oga, i cili transmetohet çdo të shtunë në orën 20:30 në ekranin e Tv Klan. Me pjesëmarrjen e Leonard Bombaj, Salsano Rrapi dhe Anita Shelpo ky program premton spektakël të vërtetë. Të ftuar në episodin e pestë ishin Zerina Kuke, Mevlan Shanaj,...

Nëntor 27, 2004
Taksi e rezervuar – Episodi 4

Taksi e rezervuar – Episodi 4

“Taksi e rezervuar” është një program nga Rudina Magjistari, Julian Napoloni dhe Eduart Oga, i cili transmetohet çdo të shtunë në orën 20:30 në ekranin e Tv Klan. Me pjesëmarrjen e Leonard Bombaj, Salsano Rrapi dhe Anita Shelpo ky program premton spektakël të vërtetë. Këngëtarja Alma Bektashi këndoi këngën e saj të sapo regjistruar, si...

Nëntor 20, 2004
Taksi e rezervuar – Epidodi 3

Taksi e rezervuar – Epidodi 3

“Taksi e rezervuar” është një program nga Rudina Magjistari, Julian Napoloni dhe Eduart Oga, i cili transmetohet çdo të shtunë në orën 20:30 në ekranin e Tv Klan. Me pjesëmarrjen e Leonard Bombaj, Salsano Rrapi dhe Anita Shelpo ky program premton spektakël të vërtetë. Këngëtarja Elsa Lila u shpreh se po përgatitet për festivalin e...

Nëntor 13, 2004
Taksi e rezervuar – Episodi 2

Taksi e rezervuar – Episodi 2

“Taksi e rezervuar” është një program nga Rudina Magjistari, Julian Napoloni dhe Eduart Oga, i cili transmetohet çdo të shtunë në orën 20:30 në ekranin e Tv Klan. Me pjesëmarrjen e Leonard Bombaj, Salsano Rrapi dhe Anita Shelpo ky program premton spektakël të vërtetë. Këngëtaret Irma dhe Eranda Libohova kënduan në skenën e “Taksi e...

Nëntor 6, 2004
Taksi e rezervuar – Episodi 1

Taksi e rezervuar – Episodi 1

“Taksi e rezervuar” është një program nga Rudina Magjistari, Julian Napoloni dhe Eduart Oga, i cili transmetohet çdo të shtunë në orën 20:30 në ekranin e Tv Klan.   Me pjesëmarrjen e Leonard Bombaj, Salsano Rrapit dhe Anita Shelpos, ky program premton spektakël të vërtetë. Në episodin e parë të “Taksi e rezervuar” ishin të...

Tetor 30, 2004