Kontakt

Kontaktoni me Departamentin e Marketingut në TVKLAN dhe do të gjeni një staf të specializuar, profesionistë, në shërbim të kerkesave tuaja, duke ju sugjeruar mundësitë më të mira për efikasitetin e reklames tuaj në ekranin tonë.

Televizioni Kombëtar Klan, rekord në prodhimtari dhe shikueshmëri. Programacion i pasur për të gjithë grup-moshat. Programet tona, thjesht… të suksesshme dhe të shikuara: emisione politike, sociale, kulturore, spektakle, game-show, filma, telenovela, seriale, sit-com, soap-opera, dokumentarë, 6 edicione informative në programin ditor dhe shumë evenimente që behen të tilla, vetëm nën logon e KLAN, ashtu sikurse edhe… reklama JUAJ.

Ju mirëpresim!

Kontakt web:

Marketing Web: reklamaweb@tvklan.al
Redaksia web tvklan.al : redaksia@tvklan.al
WhatsApp / Viber / Cel : +355 674050607

Na kontaktoni:

Departamenti i Marketingut: reklama@tvklan.al
Departamenti i Informacionit: klanlajme@tvklan.al
Departamenti i Programacionit: programi@tvklan.al
Departamenti i Burimeve Njerezore: burimenjerezore@tvklan.al

Kontaktoni me emisionet tona:
opinion@tvklan.al
aldo@tvklan.al
gjeniuivogel@tvklan.al
kengaime@tvklan.al
edielashqiptare@tvklan.al
jovetemmode@tvklan.al
xingmeermalin@tvklan.al
virtuozet@tvklan.al
kengaime@tvklan.al

TELEVIZIONI KOMBËTAR KLAN
Rruga: “Aleksander Moisiu”, nr.97
Pranë Ish – Kinostudio, 1007
Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 42 347 821/2/3
Email: info@tvklan.al
NIPT/NUIS: J71413001L

Emisione