Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 297


Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 297

21:00 24/09/2020

Çfarë po ndodh me Arifin?

Sulltaneshë Bidari i bën një dhuratë Shivenazit duke provokuar Senihanë.

Naime sërish merr një lajm jo të mirë për vëllain e saj dhe Arifin.

A do të zbulohen autoret e masakrës në xhami?Të ngjashme