Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 306Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 306

21:00 07/10/2020

Çfarë vendimi do të marrë sulltan Andulhamidi për tradhëtarin e tij dikur besnik?

Cila do të jetë jevozia e rradhes e Sabahatinit?

A ka ndryshuar vërtetë Shivenazi dhe a është ajo tashmë një myslimane?

Cili është qellimi i dy djemve të sulltanit të maskuar si njerëz të thjeshtë në pazar?

Rothschild thirret përballë sulltanit…
Të ngjashme