Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 311


Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 311

21:00 14/10/2020

Çfarë do të ndodhë në shesh. A do të arrijë Shivenazi të çojë deri në fund planin e saj të hakmarrjes?

Cili do të jetë fundi i Joris? Po ashtu edhe i tradhëtarëve të tjerë të sulltanit?

Kryengritesit e armatosur tashmë kanë mbërritur deri në pallat.

A do te mund te shpetoje sulltan Abdulhamidi dhe familja e tij?Të ngjashme