Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 318Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 318

21:00 23/10/2020

Çfarë i ka armiqësuar dy kushërinjtë princa?

Oficeri besnik i perandorisë po i sherben armikut me disa dokumente sekrete. Por shantazhi ndaj tij vazhdon…

Çfarë do të gjejë kryekomisari Ahmet pashai nga kontrolli i befasishem në shtëpinë e një spiuni?

Në harem ka filluar muzika live duke argëtuar gratë.

Monika kërkon dhe ajo të duartrokitet si këngëtare…
Të ngjashme