Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 497
Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 497

21:00 01/07/2021

Çfarë kërkon sulltani nga vajza dhe mbesat e tij?

Mahmud pashai arrin të burgosë Sabahatinin tradhëtar.

Sulltan Abdulhamidi dhe djali i tij janë nisur diku jashtë sarajeve…

Të ngjashme