Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 499
Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 499

21:00 05/07/2021

Tahsin pashai merr një letër nga dikush.

Sulltaneshë Alije vazhdon të mashtrohet nga mashkulli që ajo e beson.

Një karficë tregon për tradhëtinë e sulltaneshë Alijes dhe tashmë i gjithë haremi merr vesh se kush është fajtorja.

Të ngjashme