KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 3 – TV KLAN

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 3

Serial: 09.01.2019

Të gjithë oborrtarët i shpjegojnë me detaje projektin Sulltanit.

Xhelili mbërrin në Saraj dhe takohet me Sulltanin. Çfarë do t’i tregojë?

Mahmud pashai  duke u munduar të mos e shohë asnjë pas futjes së Adulkadirin nga kalimi i fshehtë përballet me një shërbëtore.

Çfarë do të ndodhë me të?

A do të mund të kuptojë Sulltani ndryshimin e hartave të ndryshuara nga Mahmud pasha para se ai t’i firmosë?

Kategori
Kryeqyteti Abdylhamid
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione