Kudo Bashkë – Episodi 10Kudo Bashkë – Episodi 10

17:00 19/04/2021

Selin dhe dy shoqet e saj gjenden përsëri në telashe të mëdha pasi kapen nga Jellderem.

Çfarë do të ndodhë me ta pas kësaj?

A do të mund të tregojë Selin se pas pas gjithë kësaj fshihet Burak?

Çfarë do të thuhet mes Demir dhe Alara?Të ngjashme