Kudo Bashkë – Episodi 12


Kudo Bashkë – Episodi 12

17:00 21/04/2021

A do të zbulojë Selen se çfarë fshihet brenda zarfit që Burak i ka dhënë asaj?

Çfarë vendimi do të marrë Demir mbi Burakun?

Çfarë do u komunikojë Alara punonjësve të saj?

Çfarë do të thuhet mes Selen dhe Burak?  Të ngjashme