Kudo Bashkë – Episodi 25Kudo Bashkë – Episodi 25

17:00 06/05/2021

Selin dhe Demir të lumtur shpenzojnë gjithë ditë së bashku.

Por një e vërtetë e thënë nga Selin do ta hidherojë Demirin.

Alara nga ana tjetër i propozon atij një udhëtim drejt Parisit.

A do ta pranojë Demir propozimin e saj?  


Të ngjashme