Kudo Bashkë – Episodi 27Kudo Bashkë – Episodi 27

17:00 08/05/2021

Demir dhe Selin vazhdojnë të vuajnë në fshehtësi për njëri-tjetrin.

Kjo e fundit shkon të darkojë me shoqet e saj për të mos u takuar me Demirin.

A do të munden ata të dy të rregullojnë marrëdhënien e tyre?

Në kompani organizohet një festë pas përfundimit me sukses të disa projekteve…


Të ngjashme