Kudo Bashkë – Episodi 31Kudo Bashkë – Episodi 31

17:00 13/05/2021

I gjithë grupi argetohet duke luajtur lojëra të ndryshme.

Alara ndërkohë nuk lë rast pa acaruar Selinin.

Çfarë do të bëjë ajo kësaj here?

Demir fillon të bëhet xheloz nga afrimiteti mes Burakut dhe Selinit.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit dhe Demirin?


Të ngjashme