Kudo Bashkë – Episodi 32


Kudo Bashkë – Episodi 32

17:00 14/05/2021

Demir dhe Selin të vetëm në pyll rrefejnë rreth te kaluarës së tyre.

Burak dhe Alara ndërkohë po kërkojnë për ta.

Selin dhe Demir arrijnë të gjejnë një kasollë dhe ndezin një zjarr për të kaluar natën ngrohtë.

Çfarë do të ndodhë mes tyre? A do ta japin ata puthjen e parë?

Po Burak a do të mundet t’i gjejë ata?Të ngjashme