Kudo Bashkë – Episodi 50
Kudo Bashkë – Episodi 50

17:00 04/06/2021

Demir vazhdon të trazohet nga prania e Ejlylit.

Çfarë këshillash do t’i japë Vedat atij?

A do të jetë i gatshem ai t’i rrëfejë Selinit gjithë të vërtetën?

Çfarë do të kërkojë Firuze nga Demir dhe Selin?

Të ngjashme