Kudo Bashkë – Episodi 51
Kudo Bashkë – Episodi 51

17:00 05/06/2021

Çfarë po ndodh me Mervenë? Selin dhe Demir ndërkohë jetojnë dashurinë e tyre më të lumtur se kurrë.

Gjatë një përballje me Ejlylin, Demir i thotë asaj të largohet nga jeta e tij.

Si do ta presë Ejlyl këtë gjë? Çfarë do të ndodhë me të?

Të ngjashme