Kudo Bashkë – Episodi 53
Kudo Bashkë – Episodi 53

17:00 08/06/2021

Si do të shkojë darka romantike e Demirit dhe Selinit?

Çfarë do të thuhet mes Burak dhe Ejlyl?

A ka filluar Burak të ndjejë për të?

Si do të jetë tashmë marrëdhënia mes Demir dhe Ejlyl?

Të ngjashme