Kudo Bashkë – Episodi 7Kudo Bashkë – Episodi 7

17:00 15/04/2021

A do të mundet Demir të zbulojë se kush ishte personi që sulmoi Selinin?

Si është gjendja e kësaj të fundit?

Demir dhe Selin futen përsëri në telashe me njëri-tjetrin dhe përfundojnë në komisariat.

Cila do të jetë arsyeja kësaj here?Të ngjashme