Kudo Bashkë – Episodi 75Kudo Bashkë – Episodi 75

17:00 05/07/2021

Vajzat të gjitha së bashku organizojnë surprizë festën e kënasë për Leilen.

Djemtë nga ana tjetër festojnë festën e beqarisë së Muharremit.

Muharrem dhe Leila kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Një propozim tjetër do të ndodhë gjatë kësaj martese.

Çfarë do të ndodhë me dashurinë e Demirit dhe Selinit?

A do të munden ata të jetojnë të lumtur dashurinë e madhe të tyre?
Të ngjashme