Kuzgun – Episodi 35

Kuzgun – Episodi 35

22:00 28/01/2020

Kuzgun me zemër të thyer i rrëfen  Dilës për vuajtjet e tij më të mëdha.

Kuzgun shkon të takojë Merjemin dhe futet në shtëpinë ku e rrëmbyen 20 vite më parë.

Çfarë kërkon të dijë ai nga nëna e tij?

Çfarë do të thuhet mes Dilës dhe Kudretit? 
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi