Kuzgun – Episodi 50

Kuzgun – Episodi 50

22:00 12/02/2020

Njeriu më i besuar i Kudretit tashmë është në duart e Kuzgun. A do të mundet ky i fundit të nxjerrë ndonjë informacion nga ai?

Dila shkon të takohet me Kumrunë. Çfarë ka për t’i thënë ajo?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Dilës dhe Kuzgunit?

Kumru shkon të takohet me Dervishin. Çfarë po kërkon të zbulojë ajo?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi