Kuzgun – Episodi 56

Kuzgun – Episodi 56

22:00 19/02/2020

Kartal merr një letër nga Seda. Çfarë është shkruar në të?

Kuzgun ka një plan për të hyrë te shtëpia e Fermanit.

Por ai zhgënjehet kur bëhet pjesë e momentit ku Ferman i propozon Dilës për martesë.

A do të mundet ai të marrë gruan që ai dashuron dhe ta largojë që aty?

Kartal ndodhet në rrezik…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi