Kuzgun – Episodi 69


Kuzgun – Episodi 69

21:00 07/03/2020

Dila i tregon Sedës se martesa me Fermanin nuk do të bëhet.

Kumru nga ana tjetër i rrëfen diçka të rëndësishme Kuzgunit në lidhje me Dilën.

Gynesh në gjëndje dëshpërimi tenton t’i bëjë keq vetës. A do të munden Ferman dhe Neshe ta ndalojnë atë?

Kuzgun arrin të heqë qafë njëhërë e mirë të gjithë ortakët e të ndjerit Behram.Të ngjashme