Kuzgun – Episodi 70


Kuzgun – Episodi 70

21:00 07/03/2020

Kuzgun është i dëshpëruar nga martesa e Dilës me Fermanin.

Ky i fundit ka nisur përgatitjen për dasëm.

A do të arrijë Dila të hapë kasafortën dhe të marrë provat që Ferman ka kunder Kuzgunit?

Dila ka një kërkesë të fundit për vëllain e tij. Për çfarë bëhet fjalë?Të ngjashme