Laila – Episodi 4

Laila – Episodi 4

15:30 12/02/2020

Sheiku Aziz ka marrë informacione se ku ndodhet Laila dhe këtë gjë ja komunikon Xhamilit.

Ky i fundit përgatit një mbremje romantike për vajzën që ai dashuron.

A do të arrijnë Laila dhe familja e saj të mbërrijnë në Brazil.

Çfarë do të ndodhë me adresën dhe numrin e telefonit që Xhamil i ka dhënë Lailës para se të ndaheshin?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi