Laila – Episodi 46

Laila – Episodi 46

15:30 01/04/2020

Çfarë do të kërkojë kësaj hee Basma nga Xhamil?

Nga ana tjetër ky i fundit dhe Laila vazhdojnë të kenë debate, por kësaj herë shkak i debatit sdo të jetë Basma.

Kamila denoncon  në polici Polin për ushtrim lojërash fati të paligjshme.

Çfarë do të bëjë ai për t’ia hedhur dhe kësaj here?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo