Laila – Episodi 86

Laila – Episodi 86

15:30 18/05/2020

Dalila po mendon arratisjen e saj me ndihmen e Jusef.

Fauze merr lajmin e bukur që do të bëhet baba.

Elena dhe Husein kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Si do të shkojë gjyqi i Kamilës mbi vrasjen e sheik Azizit?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo