Laila – Episodi 87

Laila – Episodi 87

15:30 19/05/2020

Pasi gjyqtari dëgjon dëshmitë e të gjithëve vendos në pafajësinë e Kamilës.

Kjo e fundit u jep lajmin familjareve që së shpejti do të martohet me Valerian.

Laila shkon të vizitojë Dalilën në spital. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Elias merr një ofertë pune.

Laila dhe Xhamil martohen përsëri.

A do të mundet Dalila të arratiset?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo