Laila – Episodi 88

Laila – Episodi 88

15:30 20/05/2020

Të gjithë mësojnë mbi arratisjen e Dalilës dhe ndihen të frikësuar.

Kjo e fundit ka lënë një letër për Ranian, ajo i ka lënë në kujdes bijen e saj të sapolindur.

Valeria vendos t’i rikthejë Norbertos gjysmën e pasurisë.

Dalila gjen vendodhjen e Lailës dhe Xhamilit dhe është e vendosur për t’i vrarë të dy. Por çfarë do të ndodhë në të vërtetë?

A do të mundet ajo të çojë në fund hakmarrjen e saj?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo