Lista e zezë – Episodi 51

THE BLACKLIST -- "Zal Bin Hasaan" Episode 307 -- Pictured: (l-r) James Spader as Red Reddington, Megan Boone as Liz Keen -- (Photo by: Peter Kramer/NBC)


Lista e zezë – Episodi 51

23:00 12/01/2020

Një tragjedi familjare në të kaluarën e Samarit rishfaqet kur task-forca kërkon një terrorist ndërkombëtar të pakapshëm.

FBI-ja dhe Kabal fitojnë terren të rëndësishëm në kërkimin e tyre për Liz dhe Red.

Ndërkohë, Tom has në komplikime në planin e tij për të shfajësuar Lizin.
Të ngjashme