Loja e fatit tim – Episodi 21
Loja e fatit tim – Episodi 21

19:30 05/08/2022

Gjërat sa vijnë dhe ngatërrohen më shumë me ardhjen e Nexhmiut.

Çfarë do të kërkojë ky i fundit nga Xhemal?

Ndërkohë që familja Demirhan organizon një surprizë në ditëlindjen e Eminesë, vjen gjithashtu përgjigja e analizës së AND-së.

Rezultati do të jetë shokues për të gjithë…


Të ngjashme