Loja e fatit tim – Episodi 57

Loja e fatit tim – Episodi 57

19:30 16/09/2022

Mahir i rrëfen familjes historinë e tij më Asijen dhe të vërtetën e arratisjes së saj.

Kemal dhe Nergiz kalojnë kohë së bashku si baba e bijë.

Çfarë të vërtetë do i plasë në fytyrë kësaj here Zuhal Mahirit?

Raxhi i rrëmben një puthje Meralit duke i thënë se tashmë ai ka rënë në dashuri me të.

Të ngjashme