Loja e fatit tim – Episodi 62

Loja e fatit tim – Episodi 62

19:30 22/09/2022

Ndërkohë që Xhemal kërkon të korrigjojë gabimet e tij dhe të nisë një jetë të re, Mahir nuk e ka ndërmend të heqë dorë nga Asije dhe fëmijët e saj.

A do të mundet kjo e fundit të balancojë këtë luftë mes tyre?

A do të mundet Raxhi të marrë firmen e divorcit nga Nexhmi?

Të ngjashme