Lule te vetmuara – Episodi 1

Lule te vetmuara – Episodi 1

18:30 13/01/2020

Ejlyl një vajzë 16-vjeçare e ngacmuar seksualisht nga njerku i saj.

Duke mos e besuar nëna e braktis duke e dërguar në jetimore.

Ejlyl tashmë e vetmuar njihet aty me vajza të tjera jetime, ku secila prej tyre ka një histori të dhimbshme.

Nje dramë familjare dhe njerëzore, një histori mbijetese e disa vajzave të reja në një botë të madhe, ku ato janë “Lule te vetmuara”.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi