Lule te vetmuara – Episodi 104

Lule te vetmuara – Episodi 104

17:00 11/05/2020

Si do të jetë përballja mes Seher  dhe Meral? A do të mundet kjo e fundit të falë nënën e saj?

Seher e dëshpëruar i rrëfen Ferides historinë e jetës së saj.

A do të mundet Mesude të zbulojë çfarë fsheh Kemali?

Defne dhe Xhemre do të përballen me njëra-tjetrën.

Songyl turpërohet para nënës së Gynejit duke i shitur në rrugë asaj një sanduiç.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo