Lule te vetmuara – Episodi 115

Lule te vetmuara – Episodi 115

17:00 23/05/2020

Si do të shkojë tashmë marrëdhënia nënë e bijë mes Kader dhe Banusë?

Çfarë po e shqetëson Nerimanin?

Meral kërkon të hakmerret nda Defnes dhe shoqeve të saj. Çfarë ka menduar ajo?

Kemal vazhdon të shqetësojë Ejlylin.

Çfarë do të ndodhë me Alejnën?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo