Lule te vetmuara – Episodi 172Lule te vetmuara – Episodi 172

17:00 29/07/2020

Banu vendos të jetojë me qera në shtëpinë e Mesudes. Por ku do t’i gjejë ajo paratë për të paguar qeranë?

Xhemre e vetme del jashtë jetimores dhe shkon në park.

Aty rastësisht takon Feridenë. Çfarë do të thuhet  mes tyre?

Çfarë po ju fsheh Nazan fëmijëve të saj?
Të ngjashme