Lule te vetmuara – Episodi 2

Lule te vetmuara – Episodi 2

19:30 13/01/2020

Ejlyl shkon të takohet me motrën e saj.

Feride zbulon që Vedat e tradhëton atë. Çfarë do të bëjë ajo pas kësaj?

Meral merr Ejlylin dhe dalin fshehurazi nga jetimorja që të takohen me disa djem. Por gjerat do të dalin jashtë parashikimeve.

Çfarë do të ndodhë me Ejlyl dhe shoqet e saj?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi