Lule te vetmuara – Episodi 218


Lule te vetmuara – Episodi 218

17:00 21/09/2020

Nazan vazhdon të ndihmojë Mesuden dhe Byshren.

Ejlyl denoncon Kemalin në polici. Por a do mundet ai t’ia hedhë dhe kësaj here?

Songyl i jep Gynejit një lajm që do ta lumturojë atë.

Mert i kërkon Meralit të dalin së bashku në mënyrë që të njihen më mirë.Të ngjashme