Lule te vetmuara – Episodi 219


Lule te vetmuara – Episodi 219

17:00 22/09/2020

Kemal merr lajmin e vdekjes së babait të tij.

Ejlyl ndërkohë përfiton nga mungesa e Kemalit dhe largon nënën e saj nga shtëpia.

Ku do të strehohet tani Mesude?

Defne vazhdon dhe vjedh rroba neper dyqane.

Si do të shkojë takimi mes Mert dhe Meral?Të ngjashme