Lule te vetmuara – Episodi 221


Lule te vetmuara – Episodi 221

17:23 24/09/2020

Si është gjëndja shëndetësore e Mert?

Po me Meralin çfarë do të ndodhë?

Serkan pas një debati me nënën e tij largohet nga shtëpia.

Ejlyl ndërkohë sëmuret dhe ska asnjë nga shoqet e saj pranë.Të ngjashme